Usi de garaj Tunari

12539957_156077708095448_603720296_n

Incepand cu anul 2004 fabricam si comercializam usi de garaj sectionale de tip rezidential, tip rulou dar si modele profesionale industriale la un nivel de calitate demn de invidiat! Pentru locuitorii comunei Tunari mai punem la dispozitie in afara de aceasta gama variata de usi si servicii de service si reparatii usi la standarde europene!

Partenerii nostri de contract de pana acum au fost foarte multumiti de calitatea produselor noastre, in primul rand pentru rezistenta lor in timp, pentru diversitatea de modele si culori care ne permite sa le montam pe orice tip de constructie, fie ca este locuinta fie ca este companie industriala dar si pentru sistemele performante de protectie cu care sunt prevazute.

Oricat de mult o sa cautati in Romania produse de acest gen la nivelul de calitate pe care il oferim noi, cu perioade de garantii mari de 10 ani pentru multe modele, va putem asigura ca nu o sa gasiti in alta parte un raport calitate/pret atat de bun ca la noi!

De ce mai sunt solicitate usile de garaj fabricate de compania noastra?

In primul rand pentru ca rezista mult timp chiar in conditii de utilizare intensa. Se monteaza usor, atat in interiorul cat si in exteriorul garajului dar si pe plafon, permitand o economisire mare de spatiu pentru garajele de dimensiuni mai mici.

Panourile care intra in componenta lor sunt foarte bine imbinate si au un sistem eficient de garnituri care impiedica patrunderea prafului si a apei in interiorul incaperii unde sunt montate. Sunt tratate chimic cu substante moderne care le ofera rezistenta la variatii mari de temperatura si fenomene precum coroziunea datorate umiditatii si ploilor. Usile noastre de garaj pot fi actionate cu sisteme de inchidere/deschidere electrice sau manuale, oferind usurinta si confort in utilizare. Daca o sa optati pentru sistemul electric de manevrare, mai putem adauga si un sistem manual de siguranta pentru situatiile cand este intrerupta alimentarea cu curent electric.

Indiferent de model, in componenta lor sunt prevazute din fabricatie si sisteme speciale de siguranta impotriva ruperii arcului, impotriva ruperii cablului de tractiune, sisteme de protectie impotriva prinderii degetelor si sisteme performante antiefractie protejand bine locuinta dumneavoastra de astfel de incidente nedorite.

Ce dotari suplimentare putem adauga modelelor de usi de garaj industriale?

In primul rand putem incorpora usi pietonale in asa fel incat sa usuram la maxim patrunderea in spatiul garajului fara a mai fi nevoie sa deschidem intreaga usa. Se va obtine si un confort termic sporit pe perioada sezonului rece dar si un nivel mai mic de uzura si costuri de intretinere minime.

Usi de garaj Tunari

Usi de garaj Tunari

De asemenea, mai putem adauga ferestre care vor permite ca lumina naturala sa intre cu usurinta mai ales in garajele cu suprafata mare. Aceste ferestre pot fi prevazute cu geamuri din material acrylic de grosime 2-3 mm.

In afara acestor avantaje, oferim si servicii de consultanta gratuite pentru alegerea celui mai potrivit model, pentru masuratori precum si servicii de montaj complet gratuite. In afara serviciilor de service mai punem la dispozitia clientilor nostri si servicii profesionale de reparatii pentru care oferim o garantie de 2 ani daca piesele inlocuite sunt de provenienta proprie!

Pentru ca avem in dotare un echipament logistic foarte bun putem realiza lucrari mari de anvergura in domeniul industrial intr-un timp foarte scurt oferind garantii pe termene indelungate.

Daca aveti in vedere astfel de achizitii in viitorul apropiat sau daca nu ati gasit pana acum o oferta avantajoasa care sa va rezolve problemele repede si bine, va rugam sa nu ne ocoliti si sa ne vizitati la sediul din localitatea Tunari sau in orice alta localitate unde avem reprezentante deschise, pentru a afla informatii in plus dar si pentru a ne viziona direct produsele!

Va dorim un An Nou bun, plin de oferte si produse avantajoase dar si de sanatate, noroc si succes in tot ceea ce faceti!

 

LEAVE A COMMENT