Usi de garaj Stefanestii de Jos

12539957_156077708095448_603720296_n

Comercializam si fabricam usi de garaj sectionale de tip rezidential, tip rulou dar si modele industriale de o calitate exceptionala inca din anul 2004 pe piata de profil din Romania!

De asemenea, mai punem la dispozitia persoanelor interesate si sisteme de automatizare usi de garaj, porti culisante si bariere mobile la preturi bune precum si servicii de service si reparatii usi de garaj la standarde europene!

Pana la data prezenta am incheiat peste 2000 de contracte atat cu persoane fizice cat si cu societati comerciale renumite precum Pepsi, IKEA, Meca Constructii, Castel Film, Axxa Constructii si multe, multe altele. Partenerii nostri de contract beneficiaza de suportul total al echipei noastre de vanzari si montaj, incepand cu momentul proiectarii, al masuratorilor pe teren dar si al alegerii modelului cel mai potrivit. De asemenea, oferim si servicii gratuite de montaj si service pe intreaga perioada a garantiei.

De ce va recomandam usi de garaj de calitate foarte buna?

In primul rand pentru ca ele reprezinta o parte componenta importanta din constructia pe care sunt montate, influentand in acelasi timp foarte mult aspectul fatadei casei sau companiei dumneavoastra. Daca materialele din care vor fi confectionate nu vor fi de buna calitate, si daca nu vor realiza o izolatie buna, in timp constructia pe care sunt montate se va deteriora iar costurile suplimentare de reparatii care pot apare vor fi mari. Nu este deloc de neglijat faptul ca sunt expuse la fenomene de efractie, motiv pentru care trebuiesc imbunatatite cu sisteme eficiente si calitative de protectie suplimentara.

De ce sunt foarte solicitate usile de garaj fabricate de noi?

Pentru ca produsele noastre sunt fabricate din panouri profesionale, foarte rezistente in timp chiar si in conditii de utilizare intensa, care provin de la firma Kingspan – lider European in domeniu cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Fiind tratate chimic eficient sunt parti componente foarte rezistente la umiditate, ploi si variatii mari de temperatura. Sunt prevazute cu sisteme performante de garnituri speciale care vor impiedica patrunderea apei si a prafului in garaj izoland acest spatiu foarte bine. Din punctual de vedere al duratei de viata,  aceasta este de minim 8-10 ani!

Usile noastre de garaj mai au incorporate si multe sisteme de siguranta impotriva ruperii arcului de torsiune, impotriva ruperii cablului de tractiune, sisteme de protectie impotriva prinderii degetelor  precum si role de culisare prevazute cu rulmenti de buna calitate care vor asigura o culisare silentioasa si lina .

Un alt mare avantaj este faptul ca dispunem de o gama mare de modele si culori care ne permite instalarea unor astfel de produse pe orice tip de fatada si pe orice tip de constructie, fie ca este noua fie ca este renovata sau mai veche.

Ce imbunatatiri suplimentare putem oferi pentru modelele de usi industriale?

Cea mai importanta imbunatatire este posibilitatea de a incorpora usi pietonale care vor facilita patrunderea in garaj fara a mai fi nevoie de deschiderea usii in sine. Acest lucru determina o conservare buna a energiei termice in spatiul destinat garajului mai ales in sezonul rece dar si un nivel mai mic de uzura. Se mai pot adauga senzori speciali pentru a semnaliza prezenta in spatiul usii de garaj, manere estetice si profesionale, ferestre cu geamuri din material acrylic groase de 2-3 mm si senzori optici pentru semnalizarea momentului in care se paraseste spatiul garajului.

Pentru ca avem o dotare logistica foarte buna va anuntam cu aceasta ocazie ca putem monta astfel de produse si pe constructii industriale de anvergura cu suprafate foarte mari si spatii foarte extinse!

Usi de garaj Stefanestii de jos

Usi de garaj Stefanestii de jos

 

In ceea ce priveste timpul de executie, acesta este foarte mic, de aproximativ 4-5 zile lucratoare de la data inregistrarii solicitarii dumneavoastra, in special pentru modelele de tip rezidential si tip rulou. Pentru serviciile de reparatii usi de garaj avem un timp de raspuns la solicitare de doar doua zile si oferim o garantie de doi ani daca produsele inlocuite sunt de provenienta proprie!

Oricat de mult am povesti despre ceea ce facem si despre calitatea produselor aflate in portofoliu, nimic nu poate inlocui o vizionare directa a lor la sediul companiei din localitatea Stefanestii de Jos. Motiv pentru care va invitam cat mai curand posibil direct la fata locului. Daca nu aveti timp, ne mai puteti contacta si telefonic la numarul prezentat pe site sau prin intermediul formularului de la rubrica de Contact, specialistii nostril urmand sa va furnizeze informatiile solicitate!

Nu uitati, argumentele noastre sunt: produse de cea mai buna calitate, timp de executie mic si servicii de calitate europeana asigurate de echipe profesioniste cu o experienta destul de mare!

LEAVE A COMMENT