Oferta completa de usi de garaj sectionale – montaj si instalare profesionale de la firma Xpt Doors din Bucuresti

Usi de garaj rezidentiale sectionale si izolate

Noi va oferim usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Prin alegerea usilor de garaj XPT de tip sectionale izolate castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.

Toate componentele ce intra in alcatuirea usilor sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.

Arcuri Powder Coated Heavy Duty – 35000 de cicluri acum in standard!

 

Usi de garaj sectionale –montajul si instalarea acestora se face rapid si eficient, de catre reprezentantii firmei XPT DOORS

Serviciile oferite clientilor finali includ consilierea si montajul usilor de garaj sectionale, precum si cele de verificare periodica a instalatiilor montate.

Lucrarile civile si lucrarile industriale pot beneficia deopotriva de serviciile de montaj al usilor de garaj industriale, astfel incat si clientii persoane fizice dar si persoanele juridice pot apela cu incredere la compania din Bucuresti. XPT DOORS  are o vasta experienta si un portofoliu bogat de clienti pe piata din Romania. Solicitarea clientilor este solutionata in cel mai scurt timp, si solutiile nu inceteaza sa apara pentru montajul usilor de garaj sectionale alese.

Daca sunteti decis sa beneficiati de o siguranta sporita, de un maxim de confort si de asemenea de alte avantaje pe care le prezinta usile de garaj sectionale, nu mai pierdeti timpul si luati decizia de a va renova garajul, montand o astfel de usa rezistenta si durabila in timp. Usa de garaj veche scartaie si deranjeaza vecinii dimineata cand scoateti masina pentru a pleca la munca, nu mai izoleaza deloc incaperea, nici din punct de vedere fonic, nici termic, iar praful si apa intra in voie in garaj? Pierdeti mult timp dimineata incercand sa deschideti usa de garaj si sa o inchideti? De acum toate aceste probleme pot deveni istorie! Montajul unei usi de garaj sectionale moderne va poate scapa de toate aceste batai de cap!

 

Montaj usi de garaj sectionale – servicii prompte si profesionale din partea echipei XPT DOORS

De-a lungul timpului, Xpt Doors a executat mai multe lucrari de montaj usi de garaj sectionale, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Usile moderne au luat locul celor traditionale, iar serviciile de inalta clasa sunt la dispozitia oricui, contra unei sume modice de bani. Montati-va usile de garaj sectionale chiar acum pentru a atrage in mod pozitiv privirile admirative ale trecatorilor si vecinilor!

Usile de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune, sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii creandu-se astfel un confort maxim. De asemenea usile sectionale pot fi dotate cu usa pietonala incorporate, care permit accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj. Incuietorile si manerele folosite pentru usile de garaj sunt de buna calitate, sigure si estetice. Usile de garaj pot fi accesorizate cu ferestre, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra. Vitrarea este realizata cu geamuri duble din plexiglas.

LEAVE A COMMENT