Usi de garaj Rosu

Pentru persoanele interesate, oferim usi de garaj de calitate deosebita de tip rezidential, tip rulou si modele industriale si in localitatea Rosu din judetul Ilfov! Fiind prezenti in piata de profil inca din anul 2004, experienta adunata in tot acest timp, ne determina sa spunem ca este mult mai eficienta achizitionarea unor produse de calitate sporita in acest domeniu decat achizitionarea unor produse lipsite de o calitate buna.

Orice usa de garaj, ocupand un spatiu important din fatada oricarei locuinte, influenteaza in mod simtitor aspectul casei. Si nu numai atat.! Daca piesele componente din care sunt fabricate nu sunt fiabile, rezistenta in timp, mai ales in conditii de utilizare zilnica, este mult diminuata iar costurile suplimentare pot fi mari. Sistemele antiefractie trebuie sa fie performante iar izolatia oferinta interiorului garajului trebuie sa fie cat se poate de buna, pentru a permite conservarea constructiei in sine cat mai bine!

In situatia in care o sa achizitionati usi de garaj fabricate de noi, o sa beneficiati de termene de garantie mari (oferim si garantii de 10 ani pentru anumite modele), timp de executie mic, 4-5 zile lucratoare de la data solicitarii, economisire mare de spatiu, pentru ca ele pot fi montate chiar si pe plafon si servicii de reparatii, service si montaj la preturi bune.

Panourile din care sunt fabricate usile noastre sectionale de tip rezidential sunt prevazute cu sisteme impotriva prinderii degetelor, se imbina perfect si au in dotare garnituri de etansare care asigura produsului o izolatie perfecta ce impiedica patrunderea prafului sau a apei in interiorul garajului. Coeficientul de izolare termica este bun, u=0,51W/m2k si pot fi disponibile in doua dimensiuni: inaltime 500mm si 610 mm.

Usi de garaj Rosu

Usi de garaj Rosu

 

Aceste panouri mai sunt prevazute cu folii de protectie impotriva eventualelor accidente care pot apare pe perioada transportului sau in timpul montarii. Usile noastre de garaj mai pot fi imbunatatite si cu sisteme de blocare care nu permite ridicarea manuala (fortata) din exterior si pot fi adaugate si sisteme suplimentare antiefractie la solicitare. Au in componenta, de asemenea, ghidaje din aluminiu extrudat, foarte rezistente la fortare.

Culorile standard oferite sunt alb, gri, maro inchis si maro. Culorile optionale sunt foarte variate: bej, lemn inchis, galben, verde, albastru, stejar auriu, crem deschis si verde brad.

Referitor la modelele industriale enumeram doar cateva avantaje: actionarea usii industriale poate fi facuta manual sau poate fi automatizata. Pot fi dotate cu usi pietonale incorporate pentru a usura accesul in spatiul garajului dar si pentru a economisi energie termica, in acelasi timp.

Panourile din componenta usilor de garaj de acest tip, pot fi prevazute cu ferestre cu geam acrylic gros de 2-3 mm. Aceste ferestre pot avea forme rectangulare sau ovale, iar tipul de deschidere poate fi standard joasa, partial verticala, verticala sau inclinata in functie de specificul fiecarei locatii in parte.

Multe din modele pot fi vizionate pe site-ul de prezentare sau direct la sediul companiei noastre din localitatea Rosu, judetul Ilfov unde se pot obtine si informatii suplimentare despre modul de fabricare, despre caracteristicile materialelor din care sunt confectionate, dar si despre facilitati suplimentare oferite la incheierea contractului cu noi!

Nu ezitati sa ne contactati, pentru ca putem avea solutii bune pentru locuinta dumneavoastra!

LEAVE A COMMENT