Usi de garaj pret

preturi usi garaj

Oferim usi de garaj pret minim existent in acest moment pe piata din Romania.

Proprietarii care au nevoie de o noua usa de garaj la pret bun  ne contacteaza intotdeauna cu incredere. De ce? Pentru ca oferim usi de garaj la cel  mai bun raport calitate-pret. Vino si convinge-te! Pe langa instalare oferim, la nevoie, si piese de schimb.

Lucrarile sunt garantate si executate la cele mai inalte standarde profesionale. Intrucat ne bucuram de o reputatie excelenta in ceea ce priveste furnizarea serviciilor, relatia cu clientul este foarte importanta pentru noi. In acest sens asteptam cu interes feedback-ul tau, colaboratorii nostri online fiind permanent dispusi sa iti raspunda.

Putem de asemenea automatiza usi de garaj existente la pretul cel mai mic de pe piata. O usa de garaj de tip poarta electrica va spori considerabil siguranta proprietatii tale.  Dovada raportului excelent calitate-pret consta in faptul ca lucram cu renumite firme de constructii dar si cu numeroase asociatii de proprietari.

In incercarea de multumi cat mai multi client iti punem la dispozitie un numar de unsprezece modele, toate de ultima generatie in materie de design si calitate. Iti oferim si un numar variat de culori pentru usa ta de garaj la pret redus: alb, stejar natural, stejar inchis, stejar auriu, stejar verde, mahon, stejar rustic si negru. Numai la noi, poti alege dintr-un numar mare de usi de garaj la un pret fara egal. Vino si convinge-te la depozitul nostru sau incearca turul virtual. Iti punem la dispozitie si un calculator de pret online.

Dispunem de o gama larga de accesorii ce pot fi adaugate usii tale de garaj.  Toate materialele pe care le folosim corespund normelor europene, avand o garantie de trei ani.

In ceea ce priveste detaliile tehnice ar fi important de mentionat faptul ca usile noastre de garaj sunt in totalitate etanse, nepermitand infiltrarea apei sau intrarea prafului. De asemenea, gradul de izolatie termica este sporit. Panelurile sunt tratate cu substante specifice astfel incat gradul de coroziune este minim. Usile de garaj sunt transportate in folie pentru a evita producerea eventualelor zgarieturi datorate manevrarii sau transportului. Aceasta folie va fi inlaturata in momentul montarii.

Usi de garaj pret

Usi de garaj pret

Oferim in acest moment usi de garaj cu actionare manuala la cel mai bun pret. Pentru un plus de confort oferim si sistemul cu actionare automata. In cazul actionarii manuale, aceasta se realizeaza cu mare usurinta. Putem incorpora si o usa pietonala, permitand astfel accesul in garaj printr-o deschizatura suplimentara. Manerele si incuietorile pe care le folosim sunt din otel de cea mai buna calitate.

Tot ce iti ramane de facut este sa alegi ceea ce ti se potriveste in functie de nevoile tale. Garantam faptul ca materialele folosite in construirea usilor de garaj sunt de cea mai buna calitate, iar preturile sunt oneste. Experienta de peste 15 ani in domeniu poate vorbi in numele nostru atunci cand vine vorba de calitatea muncii noastre. Vrem sa fii multumit de ceea ce iti oferim, de aceea suntem atenti la nevoile tale.

In concluzie, daca esti in cautarea unor usi de garaj la un pret corect conteaza-ne cu incredere. Experienta noastra iti sta la dispozitie .

 

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT