Usi de garaj Prahova

Inca din anul 2004 punem la dispozitia clientilor nostri, usi profesionale de garaj de tip rezidential, tip rulou, usi de garaj industriale, sisteme de automatizare si servicii de service si reparatii in acest domeniu. Avem peste 2000 de contracte incheiate deja, din care 1300 de contracte sunt incheiate cu persoane fizice.

De ce au fost foarte multumiti clientii nostri de serviciile furnizate de compania noastra?

Pentru ca avem un timp de executie mic (4-5 zile), oferim seriozitate, profesionalism, calitate deosebita la standarde europene si preturi foarte bune! Materialele din care sunt confectionate usile noastre sunt procurate de la companii de renume, lideri europeni pe piata de profil de peste 30 de ani, precum Kingspan, Flexiforce, dar si altele de acest gen.

Usi de garaj prahova

Usi de garaj prahova

Daca o sa aveti curiozitatea de a consulta site-urile de prezentare ale acestor companii, o sa vedeti ca avem dreptate!

In continuare prezentam pe scurt cateva avantaje si caracteristici tehnice ale usilor de garaj tip rulou si cateva caracteristici pentru cele de tip industrial. Usile de tip rulou contin profile de aluminiu de dimensiuni 55 si 77 mm si au 18,5 mm grosime. Din punctul de vedere al greutatii aceasta este de 6 kg/mp. Sinele de ghidaj sunt tot din aluminiu, late de 75 mm si respectiv 89 mm. Culorile standard sunt: alb, gri, maro inchis si maro. Culorile optionale sunt: bej, lemn inchis, galben, rosu, verde, albastru, stejar auriu, verde brad, etc.

Lamelele de aerisire care intra in componenta panourilor din care sunt fabricate aceste usi de garaj asigura mentinerea unui climat optim in interiorul garajului permitand eliminarea noxelor si un nivel de umiditate corespunzator.

In dotare mai sunt cuprinse comanda manuala pentru situatia in care sursa de curent este oprita si frana de inertie pentru siguranta si protectie. Usile tip rulou mai sunt rezistente si foarte silentioase, generand putin zgomot.

Despre usile de garaj industriale va spunem ca pot avea in componenta trei tipuri de panouri: de tip industrial, panouri cu protectie impotriva degetelor si panouri vitrate din aluminiu. Sunt dotate cu sisteme de protectie impotriva ruperii arcului dar si cu sisteme de protectie impotriva prinderii cablului. Componentele de genul sine, balamale si role sunt confectionate din otel galvanizat, iar rolele de culisare pe baza de rulmenti asigura o culisare foarte lina facandu-le silentioase.

Usile de garaj pot fi cu actionare manuala cu reductor pe lant sau automatizata. Pot fi prevazute si cu ferestre rectangulare sau ovale fabricate din material plastic de culoare neagra, iar geamul este din material acrylic de grosime 2-3 mm.

Acest tip de usi de garaj mai pot avea in componenta usi pietonale care permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi. Ele sunt indicate cand exista o activitate intensa in interiorul garajului, protejand bine mecanismul de actionare in sine al usii de garaj de tip industrial.

Acestea fiind spuse, va invitam la sediul companiei naostre din judetul Prahova pentru a viziona produsele descrise in aceasta prezentare si pentru a va oferi mai multe informatii despre felul in care sunt fabricate. Daca nu ati gasit pana acum un raport calitate-pret convenabil pentru astfel de investitii, nu ezitati sa ne contactati, chiar si telefonic, pentru ca solutia problemelor dumneavoastra poate fi chiar la noi!

Va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou plin cu oferte bune si corecte, dar si cu sanatate si noroc in toate!

 

 

 

LEAVE A COMMENT