Usi de garaj Jilava

12539957_156077708095448_603720296_n

Daca sunteti in cautare de usi profesionale de garaj pentru locuinta dumneavoastra si daca nu ati gasit pana acum un raport calitate/pret demn de invidiat pentru astfel de produse, ne puteti vizita la sediul companiei noastre din localitatea Jilava sau in orice alta localitate unde avem reprezentante deschise, pentru a le viziona direct!

Pentru ca detinem in portofoliu o gama foarte mare de modele si culori atent alese, putem monta usi de garaj pe orice tip de constructie, fie ca este noua sau renovata!

 De ce am fost atenti la calitatea foarte buna a materialelor din care sunt confectionate?

Pentru ca fara acest lucru nu se poate obtine o siguranta buna a locuintei sau companiei dumneavoastra, pentru ca nu am vrut sa aveti costuri suplimentare care pot fi mari dar si pentru ca nu trebuie sa se piarda nimic din estetica fatadei constructiei pe care vor fi montate!

Care sunt dotarile importante ale modelelor noastre de usi de garaj?

In primul rand sisteme eficiente impotriva ruperii arcului, a cablului de culisare, rulmenti fiabili care ofera silentiozitate si culisare lina, tratamente chimice profesionale pentru panourile din care sunt fabricate, oferind rezistenta la umiditate si ploi, garnituri eficiente care izoleaza perfect spatiul garajului impiedicand patrunderea prafului si a apei in interior, etc. Modelele comercializate de noi, fie ca sunt de tip rezidential, tip rulou sau indistriale, pot fi prevazute si cu sisteme eficiente impotriva efractiei dar si cu sensori infrarosu pentru semnalizarea prezentei in apropierea usii de garaj si avertizori optici pentru semnalizarea iesirii din spatiul garajului.

Daca veti procura usi de garaj profesionale de la noi, va mai oferim si servicii performante de service usi de garaj, cum ar fi verificarea si gresarea arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, verificarea garniturilor si a rolelor, verificarea prinderilor pe capete, recalibrarea echilibrului usii, verificarea functionalitatii motorului, etc.

In afara de aceste servicii pe care noi le consideram foarte utile, mai avem posibilitatea de a oferi si servicii de reparatii pentru usi de garaj, precum schimbarea garniturilor uzate sau rupte, schimbarea panourilor defecte, schimbare arcuri tip resort rupte, inlocuire cabluri de tractiune,  inlocuire balamale si role, rulmenti de culisare, etc.

Pentru orice reparatie facuta de noi oferim o garantie de doi ani daca produsele inlocuite provin de la compania noastra! 

In afara de aceste facilitati mai precizam faptul ca, panourile din care sunt confectionate produsele noastre sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate si sunt foarte rezistente in timp chiar si in conditii de utilizare intensa. Timpul de utilizare a usilor noastre de garaj este de minim 8-10 ani

Usi de garaj Jilava

Usi de garaj Jilava

Ce facilitati mai oferim clientilor nostri? 

Partenerii nostri de contract, fie ca sunt persoane fizice, fie ca sunt societati comerciale beneficiaza si de suportul total din partea specialistilor nostri incapand cu momentul alegerii modelului adecvat, al masuratorilor efectuate pe teren dar si de servicii de montaj gratuite.

Echipele de montaj sunt pregatite profesional si logistic sa realizeze montaje de inalta calitate atat in zona rezidentiala de locuinte dar si lucrari de anvergura din sectorul industrial. De asemenea, timpul de executie este foarte mic, 4-5 zile lucratoare de la data inregistrarii solicitarii.

Daca am reusit sa va facem curiosi va asteptam cu drag pentru a va oferi informatii suplimentare direct la fata locului! Nu ne ocoliti pentru ca solutii foarte bune pentru locuinta sau compania dumneavoastra exista si la noi!

La final, va uram un An Nou bogat in oferte frumoase si variate, dar si multa sanatate, noroc si prieteni de nadejde aproape! Sa ne revedem cu bine si in Anul Nou ce vine!

 

LEAVE A COMMENT