Usi de garaj industriale pret

Usi de garaj industriale pret

preturi usi garaj

usi de garaj industriale pret

Usi de garaj industriale pret

 

Usile de garaj industriale pe care vi le oferim la pret de producator dispun de tehnologie moderna ce permite integrarea perfecta a usii in imobilul industrial.

Usile de garaj industriale dispun de sisteme de culisare standard de tipul LHF(Low Headroom Front) disponibile pentru montarea arcurilor de torsiune pe sistem tip grinda, usi de garaj industriale cu sisteme de culisare pentru montarea arcurilor pe partea din spate a sinelor de culisare, usi de garaj industrial cu sistem de culisare complet – acolo unde sina de culisare urmareste acoperisul, sistem cu sina ce se ridica pe partea verticala a ansamblului. Usile de garaj industriale cu sisteme de culisare de tipul HL-FTR(High Lift si Follow The Roof) se monteaza acolo unde este necesar ca sina de culisare sa mearga pe verticala, pentru a se inclina apoi in functie de forma acoperisului.

Usile de garaj industriale la pret de producator care folosesc sistemul de culisare FVL(Full Vertical) au sina ce se ridica vertical, tangential cu planul peretelui de constructie.

Izolatia termica se realizeaza prin urmatoarele mijloace: panouri tip sandwich cu grosime de 40 mm, cu spuma poliuretanica de densitate inalta ce asigura un coeficient termic de transfer de 0.49 Watt/mp*K, chedere laterale, cheder dublat in partea de jos a usii.

Detaliile ce tin de confort, siguranta si securitate sunt urmatoarele: usile dispun de actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi cu cod ce nu poate fi clonat, sistem de siguranta impotriva ruperii arcurilor, sistem de siguranta ce protejeaza impotriva prinderii degetelor intre panouri la momentul inchiderii, sistem de siguranta prin armare ce impiedica intrarea prin efractie pe proprietate, sistem de siguranta realizat pe baza de celule fotoelectrice, posibilitatea de deschidere urgenta a usii in cazul unei intreruperi in alimentarea cu energie electrica si garantarea functionarii usii de garaj industriale la pret minim pentru un total de minimum  25.000 de cicluri. La cerere, usile pot fi dotate cu arcuri de torsiune suplimentare ce garanteaza un numar de 100.000 de cicluri.

In ceea ce priveste diversitatea coloristica si accesoriile, va oferim peste 40 de tipuri de panouri disponibile in diferite culori standard si ambutisari, usa de garaj putand fi si vitrata in functie de cerere. In plus, exista posibilitatea integrarii unei usi pietonale cu prag mic, de 10mm.

Online, la sectiunea ‘Configurator usi  industriale’ puteti calcula, in functie de nevoile dumneavoastra, de dimensiuni, material, tip de actionare(manuala/automata) si design pretul pentru usa de garaj industriala de care aveti nevoie.

Usile de garaj industriale la pret de producator pe care le oferim se bucura de toata atentia noastra la detalii si de experienta noastra pe piata europeana. Oferim cele mai bune produse pentru ca ne pasa, suntem atenti la detalii si responsabili, ne catalogam ca prompti in tot ceea ce facem, ne dam tot interesul pentru a va face sa fiti in totalitate multumiti de munca noastra si ne focusam pe inovatie si protectia mediului inconjurator. Din perspectiva celor mentionate mai sus nu ne temem sa afirmam ca suntem cei mai buni! Asteptam sa va convingeti!

 

 Cerere de oferta