Usi de garaj Ialomita

Inca din anul 2004 comercializam usi de garaj profesionale de tip rezidential, tip rulou si tip industriale si furnizam si servicii profesionale de service, montaj si reparatii usi de garaj!

Calitatea buna a produselor noastre se datoreaza parteneriatelor incheiate cu firme din industria de profil care au o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. Cele mai importante companii de unde achizitionam partile componente sunt firme de renume precum Kingspan, Flexiforce si BFT-furnizor italian pentru sisteme de automatizare usi de garaj.

usi de garaj ialomita

usi de garaj ialomita

De ce o selectie atat de riguroasa?

Pentru ca aceste produse reprezinta elemente importante din componenta unei case care inflenteaza mult aspectul, siguranta si rezistenta ei in timp.

Ce fel de usi de garaj sectionale de tip rezidential oferim in comuna Ialomita?

In primul rand usi de garaj cu ajutorul carora puteti castiga foarte mult din spatiul garajului dumneavoastra. Ele se monteaza in spatele golului si se deschid de-a lungul tavanului, lasand libera intreaga intrare din spatiul destinat garajului. Toate componentele folosite pentru fabricarea unor astfel de usi de garaj sunt foarte rezistente in timp si corespund normelor europene de securitate in domeniu.

Panourile din care sunt confectionate sunt construite astfel incat imbinarea lor sa se realizeze perfect, sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie aproape perfecta, impiedicand patrunderea apei sau a prafului in garaj. Partile lor laterale sunt inchise cu capace de otel galvanizat care le ofera o rezistenta crescuta si mai sunt prevazute si cu placi metalice de intarire in zona de fixare a balamalelor. De asemenea, panourile sunt tratate chimic pentru a le face rezistente la coroziuni aparute din cauza umiditatii dar si din cauza variatiilor mari de temperatura. Izolatia lor este din poliuretan si are o grosime de 40 mm.

In continuare o sa mai enumeram si cateva avantaje ale usilor de garaj tip rulou pe care le avem in portofoliu de mai mult timp.

Astfel de modele de usi de garaj pot fi montate atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Numarul mare de modele pe care il putem oferi permite montarea lor pe orice tip de constructie si pentru orice tip de fatada de casa, fie ca este renovata fie ca este nou construita. Usile noastre tip rulou sunt eficiente si fiabile si in conditii de folosire intensa si prezinta posibilitatea de a fi manevrate atat manual cat si electric.

Sistemul de manevrare electric permite ridicarea usilor printr-o simpla apasare pe un buton si pot fi prevazute cu dispozitive care la intalnirea unui obstacol sa le opreasca ridicarea. Din punctul de vedere al securitatii lor, aceasta este sporita, aceste modele fiind prevazute cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala si fortata din exterior. Mai pot fi dotate si cu sisteme suplimentare de antiefractie.

Usile de garaj de tip rulou au o durata mare de viata chiar in conditii de folosire intensa. Aceasta durata de viata este in medie de minim 8-10 ani.

Ce alte dotari mai intra in componenta lor?

Lamele din dublustrat de aluminiu injectat cu poliuretan de densitate mare, comanda manuala pentru situatia in care este intrerupta alimentarea cu curent electric si frana de inertie pentru siguranta si protectie.

Din punctul de vedere al termenului de executie, acesta este mic, de aproximativ 4-5 zile de la data inregistrarii solicitarii dumneavoastra. Pentru anumite modele oferim o garantie chiar si de 10 ani iar pentru serviciile de reparatii, garantia oferita de noi este de 2 ani daca piesele inlocuite provin de la compania noastra.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va invitam cat mai curand posibil la sediul nostru din comuna Ialomita pentru a le viziona direct si pentru a va convinge ca ceea ce am prezentat aici este perfect adevarat! Daca nu aveti timp, ne puteti contacta si telefonic la numarul prezentat pe site-ul companiei sau prin intermediul rubricii Contact, specialistii nostri urmand a va raspunde imediat la solicitare. Nu ezitati sa ne vizitati pentru ca solutia problemelor dumneavoastra poate fi chiar la noi! Va steptam cu drag!

LEAVE A COMMENT