Alegeti cele mai potrivite usi de garaj Gorj.

preturi usi garaj

Daca simtiti ca usile de la garajul dumneavoastra nu mai sunt ce erau odata , poate ca este momentul sa faceti o schimbare, iar XPT doors va poate ajuta. Cu o activitate de succes in domeniul usilor de garaj si lucrand dupa cele mai inalte standarde, din 2004 pana astazi, noi suntem aici pentru a va pune la dispozitie o oferta imbatabila de usi sectionale si accesorii, la un raport ideal calitate-pret.  Atunci cand cautati usi de garaj Gorj, detaliile fac diferenta. Cum pentru noi multumirea clientilor nostri este esentiala, acestia vor dispune de consiliere inca din faza proiectarii pana la cea de service post-montaj.

Pentru a va ajuta sa distingeti usi de garaj Gorj cu adevarat bune de cele mai putin calitative, este necesar sa cunoasteti gama noastra variata de modele, pentru a alege conform dorintelor dumneavoastra si conditiilor tehnice necesare.

Din gama larga de usi de garaj Gorj, XTP doors va pune la dispozitie usi de garaj rezidentiale, usi de garaj industriale, dar si usi de garaj tip rulou, pentru a acoperi oricare dintre necesitatile dumneavoastra.

Usile de garaj rezidentiale, pe langa aspectul elegant, au un design aparte. Sunt construite in vederea protectiei impotriva prinderii degetelor, cu o imbinare ce se realizeaza perfect, asigurand cu succes izolatia si impiedicand patrunderea prafului sau a apei. Ca si cele industriale, ele dispun si de o folie de protectie, atat pe fata interioara cat si pe cea exterioara in scopul evitarii zgarieturilor. Disponibile in doua inaltimi, respectiv de 500 mm si 610 mm, usile de garaj gorj sunt realizate din otel galvanizat, cu o izolatie din poliuretan.

In ceea ce priveste usile de garaj industriale, acestea pot constitui o solutie perfecta pentru orice constructie comerciala, conferindu-i un aspect modern , dar si un plus de siguranta si rezistenta, panelurile usilor industriale sectionale fiind inchise cu capace de otel galvanizat.

Usile de garaj tip rulou reprezinta o varianta eficienta si fiabila, putand fi manevrate atat electric cat si manual. Ele dispun de doua profile optionale, unul din aluminiu, cu ochiuri de pexiglas si altul de aluminiu cu fante de aerisire. Avantajele acestui tip de usi de garaj gorj sunt securitatea sporita conferita de rezistenta mecanica a materialului si de frana de inertie a sistemului, dar si sistemul facil de manevrare al acestora, printr-o simpla apasare pe buton. De asemenea, dumneavoastra aveti posibilitatea de a comanda sistemul alaturi de un intrerupator cu cheie, o telecomanda, etc.

Deoarece nivelul inalt al calitatii ne defineste,  oferta XTP doors este constituita din componente europene de top. Astfel, panelurile usilor de garaj Gorj sunt produse de catre liderul european in domeniul constructiilor , Kingspan, iar feroneria utilizata este un produs Flexiforce. Garantia de 10 ani a produselor noastre este o dovada incontestabila a calitatii si a imbatabilitatii ofertei noastre.

Deoarece pentru noi, usa de garaj reprezinta produsul principal pe care ne-am specializat, din 2004 am castigat increderea clientilor nostri, avand cele mai bune referinte. Va asteptam sa faceti schimbarea necesara sau imbunatatirea dorita, prin intermediul serviciilor noastre de top, in cadrul carora veti beneficia de consiliere, game variate de produse, eficienta maxima in livrare si pachete special constituite pentru a veni in intampinarea dorintelor dumneavoastra!

Site-ul nostru va pune la dispozitie un portofoliu bogat al activitatii noastre, alaturi de  ofertele si pachetele excelente de care puteti beneficia. Pentru mai multe detalii, va asteptam pe www.xtp.ro !

 

LEAVE A COMMENT