Usi garaj Giurgiu

Comercializam in judetul Giurgiu usi de garaj model rezidential, tip rulou si usi de garaj industriale de o calitate deosebita si la preturi accesibile oricarui tip de solicitant. Avand o experienta destul de vasta in acest domeniu mai oferim si servicii de montaj, mentenanta si reparatii usi garaj pentru cei interesati.

De ce suntem preferati in piata de profil?

Pentru ca lucram cu parteneri care au o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu, cum ar fi producatorii Kingspan si Flexiforce, dar si altii la fel de renumiti.

Avem un timp de executie mic, oferim seriozitate, profesionalism si o gama mare de produse in asa fel incat nu va fi nevoie sa cautati prea mult solutiile pentru problemele dumneavoastra. Ele pot fi chiar la noi!

Panourile din care sunt fabricate usile de garaj comercializate de noi corespund tuturor standardelor europene si normelor de securitate, in acelasi timp. Arcurile aflate in dotare sunt de tip Heavy Duty si rezista la 35 000 de cicluri de folosire.

Usi de garaj Giurgiu

Usi de garaj Giurgiu

Usile de garaj de tip rulou se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exterior sau direct pe plafon. Multitudinea de modele pe caRe le detinem in portofoliu permite instalarea lor pe orice tip de constructie. Aceste modele de usi sunt mai ales rezistente la conditii de folosire intensa si pot fi manevrate manual sau electric.

Sistemul de manevrare electric permite ridicarea usilor de garaj printr-o simpla apasare pe buton. Sistemul electric poate sa fie prevazut cu un dispozitiv care sa permita actionarea manuala in cazul in care este intrerupta furnizarea energiei electrice.

Daca veti alege usi de garaj rezidentiale de la noi, castigul de spatiu va fi maxim. Usile naostre se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasand libera intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului. La toate acestea mai adaugam faptul ca, toate componentele care intra in alcatuirea usilor de garaj produse de noi sunt de foarte buna calitate si se incadreaza, dupa cum am mai spus, in normele europene din domeniu. Acest lucru le ofera rezistenta buna, siguranta, dar si rezistenta la coroziuni determinate de intemperiile atmosferice.

Usile noastre de garaj mai pot fi prevazute cu sisteme eficiente de antiefractie, dar si cu usi pietonale incorporate care permit accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi. Incuietorile si manerele sunt de foarte buna calitate, sigure si estetice.

Usi de garaj fabricate de noi mai pot fi dotate cu ferestre, oferind o nota de eleganta si utilitate in plus. Materialul din care se confectioneaza aceste ferestre este din plexiglas. Modelele de ferestre disponibile sunt sun, sunglas, ovale si careu.

De asemenea, tot compania noastra va poate pune la dispozitie si servicii de reparatii pentru usi de garaj. Acestea pot fi servicii precum schimbarea garniturilor uzate sau rupte, a panourilor afectate, inlocuirea arcurilor de tip resort deteriorate, inlocuirea cablurilor de tractiune sau a balamalelor si a rolelor. Mai putem inlocui sistemul automat sau manual de inchidere/deschidere usi garaj.

Firma naostra ofera o garantie de doi ani pentru orice reparatie efectuata cu piese de schimb procurate de la noi!

Acestea fiind spuse nu nea mai ramane de spus decat ca va asteptam cat mai curand posibil la sediul companiei noastre pentru a viziona produsele pe care le avem in portofoliu si pentru a va oferi informatii in plus si solutii pentru solicitarile pe care le aveti in acest domeniu.

Sarbatori Fericite si un An Nou plin de oferte bune, de sanatate si noroc!

 

LEAVE A COMMENT