Usi de garaj Fundeni

preturi usi garaj

Inca din anul 2004 punem la dispozitia partenerilor nostri de contract, usi de garaj sectionale de tip rezidential, tip rulou dar si modele industriale! Pentru ca in centrul atentiei noastre a existat intotdeauna calitatea produselor si serviciilor oferite, am incheiat parteneriate cu lideri europeni in domeniul productiei de parti componente pentru usi de garaj, precum Flexiforce si Kingspan, companii ce au o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu. O simpla consultare a site-urilor lor de prezentare va poate oferi o imagine de ansamblu asupra calitatii si rezistentei in timp a tuturor produselor pe care le detinem in portofoliu.

Nu este o noutate pentru cine ne cunoaste deja, ca mai oferim pentru clientii nostri si servicii de service si reparatii la standarde europene!

De ce recomandam usi de garaj profesionale si de calitate buna?

In pimul rand pentru siguranta si rezistenta cladirii pe care sunt montate. Luand in calcul faptul ca sunt utilizate zilnic si sunt expuse la ploi acide si praf, reparatiile unor produse de acest gen, slabe din punct de vedere calitativ ar putea genera foarte multe costuri suplimentare. Este important ca aspectul casei unde sunt montate sa fie cat mai mult imbunatatit si sa fie cat se poate de sigure pentru a preveni evenimentele neplacute care pot apare daca sistemele antiefractie nu sunt eficiente.

Panourile pe care le folosim la fabricarea lor (marca Kingspan) sunt foarte bine imbinate, sunt prevaazute cu garnituri ce ofera o etansare perfecta impiedicand praful si ploile sa patrunda in spatiul destinat garajului. De asemenea, sunt bine izolate termic si tratate chimic eficient impiedicand deteriorarea lor si aparitia fenomenelor de coroziune.

Usile noastre de garaj mai sunt prevazute si cu sisteme de inchidere/deschidere electrice dar si manuale, timpul lor de deschidere fiind de aproximativ 10 secunde.

Modelele tip rulou se pot monta atat in interiorul garajului cat si in exterior sau direct pe plafon, economisind la maxim spatiul incaperii. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Fiind fabricate din materiale foarte rezistente au o durata de viata de mai mult de 8-10 ani. Culorile disponibile standard sunt alb, gri, maro inchis si maro. Optional mai puteti comanda culori precum bej, lemn inchis, galben, rosu, verde, albastru, stejar auriu, crem deschis sau verde brad. Din punctul de vedere al greutatii lor, aceasta este de 6kg/mp iar arcurile folosite la fabricarea lor sunt rezistente la 35.000 cicluri de functionare si sunt de tip Heavy Duty.

Usi de garaj Fundeni

Usi de garaj Fundeni

Usile de garaj de tip industrial sunt foarte moderne, usor de montat si pot avea incluse si usi pietonale care maresc mult durata de viata si confortul termic din incapere. Rezistenta buna in timp ofera siguranta si costuri mici de reparatii, aproape inexistente.

Din dotarea lor mai fac parte sisteme de protectie impotriva ruperii arcurilor, sisteme de protectie impotriva ruperii cablului, sine, balamale si role construite din otel galvanizat si role de culisare pe baza de rulmenti care ofera o alunecare silentioasa. Pot fi actionate manual cu reductor pe lant sau pot avea actionare automatizata.

Daca v-am facut curiosi, si daca sunteti in cautarea unor solutii de acest gen pentru locuinta dumneavoastra, va asteptam direct la unul din sediile companiei pentru a afla lucruri in plus si pentru a consulta catalogul complet de produse.

Nu ezitati sa ne contactati pentru ca avem si un raport calitate/pret foarte bun!

LEAVE A COMMENT