Usi de garaj Cornetu

Oferim usi de garaj profesionale sectionale de tip rezidential, tip rulou si modele industriale in comuna Cornetu din judetul Ilfov! Avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, mai punem la dispozitie si sisteme de automatizare create pentru usi de garaj, servicii de service garantie si postgarantie precum si servicii profesionale de  reparatii pentru astfel de produse!

Cei care au apelat deja la serviciile noastre au aflat ca pentru noi este foarte importanta calitatea produselor oferite, seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul cu care abordam orice solicitare.

Datorita faptului ca avem parteneriate de colaborare incheiate cu producatori de renume in acest domeniu, companii europene precum Kingspan si Flexiforce, ne bucuram ca locuinta dumneavoastra va avea un plus de confort si functionalitate si datorita noua!

De ce este important ca astfel de produse sa indeplineasca normele tarilor europene?

Pentru ca o usa de garaj de buna calitate va rezista mult timp, fara a fi nevoie de costuri suplimentare mari, pentru ca sistemele de antiefractie sunt eficiente, pentru ca se pot incorpora dotari suplimentare care vor spori functionalitatea locuintei si nu in ultimul rand, pentru ca avem o gama mare de culori bine alese pentru a spori eleganta casei in care locuiti. Beneficiarii nostri de pana acum pot confirma faptul ca panourile din care sunt alcatuite usile de garaj comercializate si montate de noi sunt imbinate perfect, sunt rezistente la coroziuni si au un coeficient de izolare termica foarte bun, u=0,51W/mk. Au in componenta garnituri fiabile care asigura o izolatie perfecta mentinand siguranta constructiei pe care sunt montate .

Usi de garaj Cornetu

Usi de garaj Cornetu

 

Usile noastre de garaj sectionale pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii eficiente obtinuta cu ajutorul arcurilor de torsiune sau mai pot fi manevrate automat prin intermediul unor telecomenzi speciale. Orice sistem electric de manevrare poate fi prevazut si cu sisteme manuale suplimentare pentru a face posibila deschiderea sau inchiderea usii in situatia in care funizarea de curent electric este oprita.

Pentru usile de garaj tip rulou avem o gama diversa de culori placute, incepand cu cele standard care pot fi alb, gri, maro inchis sau maro dar si culori optionale precum bej, lemn inchis, galben, verde, albastru, stejar auriu, crem deschis si verde brad. Suplimentar mai pot fi prevazute si cu folie Renolit de culoare stejar auriu, mahon si visiniu.

Astfel de modele pot fi montate atat in interiorul garajului cat si in exterior sau direct pe plafon pentru a obtine o economie mare de spatiu. Avand un portofoliu bogat in modele putem monta astfel de produse pe orice tip de constructie.

Pentru ca modelele noastre de usi de garaj mai sunt prevazute si cu lamele de aerisire optionale, in interiorul garajului se va mentine un climat optim care va permite eliminarea noxelor si va asigura unui nivel de umiditate corespunzator, o buna aerisire si luminozitate in acelasi timp. Astfel de modele tip rulou mai pot fi imbunatatite cu sisteme centralizate telecomandate pentru deschidere de la distanta, senzor infrarosu pentru prezenta in zona de actionare a usii de garaj si sisteme de avertizare care anunta iesirea din garaj. Timpul de executie este mic, 4-5 zile lucratoare de la data inregistrarii solicitarii dumneavoastra.

Bineinteles, lucrurile prezentate aici sunt doar cateva din avantajele pe care le puteti obtine daca va decideti sa cumparati astfel de produse de la compania noastra.      Pentru a va pune la dispozitie mai multe informatii va asteptam cat mai curand posibil la sediul nostru din comuna Cornetu sau din oricare alta localitate unde avem reprezentante!

Daca nu aveti timp disponibil ne puteti vizita site-ul de prezentare sau ne puteti contacta si telefonic, specialistii nostri urmand a va raspunde in cel mai scurt timp posibil! Nu ezitati sa ne contactati pentru ca solutia problemelor dumneavoastra poate fi chiar la noi!

LEAVE A COMMENT