Usi de garaj Corbeanca
12539957_156077708095448_603720296_n

 

Nu este un secret faptul ca fabricam, comercializam si oferim servicii de service, montaj si reparatii pentru usi de garaj sectionale model rezidential, tip rulou si modele industriale inca din anul 2004! Cine ne-a intalnit deja in piata de profil, stie ca suntem o companie care abordeaza nevoile clientilor cu seriozitate, profesionalism, rapiditate, oferind si o calitate deosebita pentru produsele aflate in portofoliu!

De ce servicii la nivelul standardelor europene?

Pentru ca usile de garaj reprezinta o componenta importanta care intra in alcatuirea unei case, influentand foarte mult atat aspectul acesteia cat si siguranta si functionalitatea ei!

In al doilea rand, ne-am dorit parteneri de contracte cat mai multumiti de produsele achizitionate si costuri suplimentare 0 pentru reparatii sau inlocuiri de produs!

Care sunt atuurile usilor de garaj tip rulou fabricate de noi?

Pentru ca se pot monta in interiorul garajului dumneavoastra dar si in exterior sau direct pe plafon, ofera castig mare de spatiu. Usile de garaj sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intensa si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Sistemul electric permite ridicarea acestor usi de garaj printr-o simpla apasare pe buton si este prevazut cu un dispozitiv care la intalnirea obstacolelor determina oprirea culisarii usilor pe sina, eliminand eventualele defectiuni ce pot apare accidental. Sistemul electric de inchidere/deschidere, mai poate fi suplimentat cu un sistem manual de culisare pentru situatia in care curentul electric este intrerupt.

Panourile care intra in componenta lor sunt foarte bine imbinate, sunt prevazute cu garnituri care asigura o etansare perfecta impotriva patrunderii prafului si a apei. Aceste panouri sunt tratate chimic in asa fel incat sa reziste la coroziuni si variatii mari de temperatura. Durata de viata a acestor tipuri de usi de garaj este de minim 8-10 ani, chiar in conditii de utilizare intensa.

usi de garaj Corbeanca

usi de garaj Corbeanca

In ceea ce priveste usile de garaj sectionale de tip rezidential ele sunt avantajoase pentru ca sunt dotate standard cu sisteme de protectie contra ruperii arcului ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii intamplatoare a arcului din dotare, sinele verticale sunt inchise pe partile laterale de sus pana jos, impiedicand orice prindere accidentala din lateral, cablul este situat in interior intre sina si panouri reducand, de asemenea, riscul de prindere.

Un alt avantaj este faptul ca rolele de culisare sunt fabricate din otel galvanizat si sunt pevazute cu rulmenti de buna calitate, asigurand usilor o culisare foarte silentioasa. Arcurile din dotare sunt de tip Heavy Duty, rezistente la aproape 35.000 de cicluri de functionare. Astfel de usi mai pot fi dotate cu usi pietonale incorporate in situatia in care suprafata garajului este mare, reducand mult consumul de energie termica. Incuietorile si manerele sunt sigure si estetice iar usile mai pot fi accesorizate si cu ferestre care sporesc luminozitatea din interiorul garajului.

Spre final prezentam si cateva din serviciile de reparatii usi de garaj pe care le avem in portofoliu tot din anul 2004: schimbarea garniturilor uzate sau rupte, schimbarea panourilor defecte, schimbare arcuri tip resort rupte, inlocuire cabluri de tractiune, inlocuire balamale si role, inlocuire sistem de operare automat sau manual, etc.

Despre timpul necesar executarii acestor produse, acesta este de aproximativ 4-5 zile de la data inregistrarii solicitarii,  iar pentru anumite modele oferim chiar si garantii de 10 ani.

Daca v-am facut curiosi atunci nu ne ramane decat sa va invitam cat mai curand posibil la sediul companiei noastre din comuna Afumati pentru a ne viziona produsele si pentru a va oferi si alte informatii importante despre felul in care sunt fabricate!

Va steptam cu drag!

LEAVE A COMMENT