Usi de garaj Chiajna

12539957_156077708095448_603720296_n

Seriozitate, promptitudine, timp de executie mic, profesionalism, sunt cateva din lucrurile care ne caracterizeaza! Existenti in piata companiilor producatoare de usi de garaj sectionale de tip rezidential, tip rulou dar si industriale inca din anul 2004, oferim servicii si produse de calitate europeana la un raport calitate/pret demn de invidiat!

Partenerii nostri de parti componente sunt companii europene mari producatoare de subansamble precum Kingspan si Flexiforce care detin o experienta de peste 30 de ani in domeniul acesta! Daca o sa consultati site-urile de prezentare ale acestor producatori, o  sa va convingeti ca ceea ce spunem este adevarat si ca nu exageram deloc!

De ce va recomandam usile de garaj tip rulou fabricate de noi?

Pentru ca se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exterior sau direct pe plafon, spatiul economisit fiind mare. Pentru ca avem o gama variata de modele, usile noastre de garaj pot fi montate pe orice fel de constructie, fie ca este nou construita, fie ca este o constructie renovata.

Panourile din care sunt fabricate sunt foarte bine imbinate oferindu-le rezistenta mare in timp la utilizari intense si variatii mari de temperatura. Sunt prevazute cu sisteme de sigurante impotriva ruperii arcurilor si sisteme impotriva ruperii cablului, au garnituri de etansare perfecta, nelasand praful si apa sa patrunda in interiorul spatiului destinat garajului in sine. Sunt si foarte bine izolate, coeficientul de izolare termica fiind de 0,51W/m2k.

Usi garaj Chiajna

Usi garaj Chiajna

Pot fi imbunatatite cu lamele de aerisire pentru mentinerea unui climat optim in interiorul garajului care va permite eliminarea noxelor dar si un nivel de umiditate corespunzator, precum si multa luminozitate.

Usile de garaj comercializate de noi pot fi utilate cu comenzi manuale de inchidere/descidere pentru situatia in care alimentarea cu curent electric este oprita si frana de inertie pentru siguranta si protectie suplimentara. Indiferent de modelul lor, usile noastre mai sunt silentioase, generand un zgomot redus in timpul functionarii. Din punctul de vedere al timpului de deschidere/inchidere acesta este de aproximativ 10 secunde. Suplimentar mai pot fi dotate cu senzori infrarosii pentru semnalizarea prezentei in zona de actionare si avertizoare pentru a anunta iesirea din garaj.

In continuare o sa va prezentam si cateva din servicii de service pe care le avem in portofoliu: verificarea si gresarea arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, a garniturilor si a rolelor, verificarea prinderilor pe capete, recalibrarea echilibrului usii si verificarea functionalitatii motorului, etc.

Nu vom incheia aceasta scurta prezentare, fara a va spune faptul ca, utilizatorii nostri finali, societati comerciale sau persoane fizice, beneficiaza de suportul total al echipei de vanzari si a celei de montaj, incepand cu momentul proiectarii, masuratorii pe teren, alegerea modelului dorit, montaj, service garantie si post garantie.

Preluarea comenzilor este realizata de personalul Departamentului service si suport colaboratori care ofera consiliere gratuita pentru alegerea modelului cel mai indicat, dar si detalii tehnice si informatii cu privire la termenul de livrare.

Pentru ca suntem foarte siguri de ceea ce facem, va invitam la sediul companiei noastre din comuna Chiajna, pentru a viziona direct usile noastre de garaj si pentru a afla ce solutii exista la noi pentru solictarile dumneavoastra in acest domeniu!

LEAVE A COMMENT