Usi garaj Calarasi

preturi usi garaj

De aproximativ 10 ani oferim clientilor nostri usi de garaj rezidentiale, usi de garaj tip rulou si usi de garaj model industrial,  precum si servicii de reparatii si service in acest domeniu, la standarde europene si preturi foarte bune!

Componentele produselor noastre sunt achizitionate de la firme mari din industria de profil care au o experienta de peste 30 de ani in domeniu. Daca gasiti o alta usa de garaj sectionala, izolata cu panouri de calitate Kingspan, cu grosimea de 4 cm, la pachet cu automatizare de minim 60 Kgf sau mai mult (2 telecomenzi), cu arcuri de torsiune Heavy Duty (35000 de cicluri minim) si cu garantie de 10 ani minim, la un pret mai mic decat cel practicat de noi, suntem dispusi sa va platim diferenta de 10 ori, imediat!

Care sunt atuurile usilor de garaj de tip rezidential pe care le comercializam in Calarasi?

In primul rand avem o gama variata de modele si culori pentru toate tipurile de locuinte. Fie ca este vorba de o casa renovata sau nou construita usile noastre vor aduce valoare si siguranta in plus caminului dumneavoastra, garantand utilizarea lor indelungata.

Componentele care alcatuiesc aceste modele de usi pentru garaj sunt de o calitate superioara. Usile noastre sunt dotate standard cu sisteme de protectie impotriva ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a sistemului de sustinere.

Sinele verticale sunt inchise pe partile laterale de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral. Cablul este situat pe interior intre sina si paneluri, reducand in felul acesta riscul de aparitie a unor evenimente nedorite. Rolele de culisare sunt fabricate din otel galvanizat si sunt prevazute cu rulmenti care ofera o functionare precisa si silentioasa.

Despre usile de garaj tip rulou spunem doar atat: se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care le comercializam noi , permite instalarea pe orice tip de constructie. Sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intensa si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric. Optional, comanda usilor poate fi realizata cu telecomanda, cu un intrerupator cu cheie dar si altfel, functie de solicitare.

Securitatea lor este mult sporita datorita rezistentei deosebite a materialelor din care sunt confectionate. Astfel de usi de garaj sunt prevazute cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata) din exterior si mai pot fi imbunatatite cu sisteme suplimentare de antiefractie. Durata medie de utilizare a unui rulou comercializat de noi este de aproximativ 8-10 ani.

Culorile standard sunt alb, gri, maro si maro inchis iar optional putem oferi si usi de culoare bej, lemn inchis, galben, rosu, verde, albastru, stejar auriu sau verde brad.

Usi de garaj Calarasi

Usi de garaj Calarasi

 

Pentru a afla pretul produselor noastre va rugam sa completati formularul de la rubrica de Contact de pe site-ul companiei noastre, si va vom trimite imediat o oferta de pret justa si foarte avantajoasa.

De asemenea, tot compania noastra va mai pune la dispozitie si servicii de service pentru usi de garaj, care includ verificari si gresari ale arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, verificarea garniturilor si a rolelor, recalibrarea echilibrului usilor si verificarea functionalitatii motorului.

Oferim o garantie de minim 2 ani pentru orice reparatie efectuata cu piese de schimb furnizate de noi!

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta imediat la adresa prezentata pe site, dar si telefonic, pentru a discuta in detaliu ce solutii exista pentru locuinta sau compania dumneavoastra.

Va asteptam cu drag!

LEAVE A COMMENT