Usi   garaj  (usi de garaj buzau) Buzau

Un raport calitate – pret demn de invidiat, timp redus de executie, servicii complexe oferite timp de 10 ani pe piata companiilor de profil din Romania, calitate sporita si standarde europene in tot ceea ce facem! Aceasta este prezentarea pe scurt a companiei noastre care are astazi peste 2000 de contracte de furnizare si service usi de   garaj  (usi de garaj buzau), semnate intr-un timp record.

Cei care ne cunosc mai demult, stiu prea bine faptul ca pentru specialistii nostri, calitatea si pretul produselor oferite au fost intotdeauna la fel de importante.

De ce suntem cautati de clienti zi de zi ?

Pentru ca suntem seriosi, avem termene mari de garantie si o gama vasta de produse si servicii. Usile de   garaj  (usi de garaj buzau) comercializate de noi sunt de mai multe tipuri, incapand cu usi de   garaj  (usi de garaj buzau) rezidentiale si continuand cu usi de   garaj  (usi de garaj buzau) tip rulou, la care mai adaugam si modelele de usi industriale adecvate oricarui tip de companie solicitanta.

Cine achizitioneaza un produs din gama-usi   garaj  (usi de garaj buzau) de la noi, va beneficia si de  serviciile conexe de montaj, mentenanta si service. Contractul de service prevede facilitati precum: verificarea si gresarea arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, a garniturilor si a rolelor, a prinderilor pe capete, recalibrarea echilibrului usii si verificarea functionalitatii motorului de culisare, etc.

Lucrand cu furnizori care au peste 30 de ani de experienta in fabricarea unor astfel de produse, pentru noi orice solicitare este o reala provocare!

Care sunt avantajele usilor de   garaj  (usi de garaj buzau) de tip rezidential oferite de noi ? Avem o gama variata de modele si culori pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de locuinte. Panelurile din care sunt fabricate sunt prevazute cu placi metalice de intarire in zona de fixare a balamalelor oferindu-le o rezistenta mai buna in timp. Tratamentul exterior impiedica deteriorarea lor ce poate apare din cauza intemperiilor atmosferice, coeficientul de izolare termica este u=0,51W/m2k, garniturile din componenta lor asigura o etansare perfecta pentru praf si apa, imbinarile sunt perfecte si au mecanisme de protectie impotriva prinderii degetelor in concordanta cu normele de securitate ale C.E.

usi de garaj buzau

usi de garaj buzau

De ce prefera multa lume si usile de   garaj  (usi de garaj buzau) industriale fabricate de compania noastra?

In primul rand pentru ca sunt dotate cu sisteme de protectie impotriva ruperii arcurilor dar si a cablurilor oferindu-le in felul acesta o rezistenta buna in timp, componentele lor (sine, balamale, role, etc) sunt fabricate din otel galvanizat iar rolele de culisare sunt fabricate pe baza de rulmenti asigurand o culisare lina a usii de   garaj  (usi de garaj buzau). De asemenea, sinele sunt inchise pe partile laterale de jos pana sus, impiedicand prinderea accidentala din lateral in timpul culisarii. Mai sunt prevazute cu garnituri bune de etansare pe contur si intre panourile din care sunt fabricate, izolatia oferita fiind aproape perfecta.

Toate componentele sunt fabricate in Comunitatea Europeana si sunt de calitate superioara. Panelurile usilor de   garaj  (usi de garaj buzau) industriale mai pot fi montate cu diferite tipuri de deschidere, standard, joasa, partial verticala, verticala sau inclinata in functie de caracteristica fiecarei locatii. Sunt de culoare alba insa pot fi vopsite in orice fel de culoare, functie de solicitarile clientilor.

Aceste panouri mai pot fi accesorizate si cu ferestre. Ele pot fi rectangulare si sunt confectionate din material plastic negru (dimensiuni 680×373 mm) sau ovale, fabricate  din acelasi material plastic negru (dimensiuni 663×343 mm). Geamul este de tip acrylic si are o grosime de 2 sau 3 mm.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati, fie direct la sediul companiei noastre, fie la numarul de telefon prezentat pe site 021 221 51 80 . Sau puteti accesa pagina web de prezentare unde sunt descrise in detaliu si produsele si serviciile oferite de noi !

 

 

 

LEAVE A COMMENT