Usi de  garaj Bucuresti

preturi usi garaj

Comercializam usi pentru garaj de tip rezidential, usi pentru garaj tip rulou dar si modele industriale la preturi de invidiat in Bucuresti, inca de acum 10 ani! Si nu numai atat!

Oferim si sisteme de automatizari pentru usi de garaj, pentru porti batante si porti culisante dar si bariere automate. Partenerii nostri de pana acum pot confirma faptul ca raportul calitate pret este unul din atuurile companiei pe care o reprezentam.

Cu o experienta vasta pe piata de profil din Romania, va ajutam sa alegeti usa de garaj cea mai potrivita pentru locuinta sau compania dumneavoastra. O data cu achizitionarea unui produs de la noi, veti beneficia si de servicii de montare, mentenanta si service.

Usi de garaj Bucuresti

Usi de garaj Bucuresti

Incepand cu anul 2010 am infiintat si o echipa de interventie formata din persoane foarte bine pregatite si cu multa experienta in acest domeniu, pentru servicii de service usi garaj, pentru automatizari usi garaj, porti batante si culisante, indiferent de marca acestora. Serviciile puse la dispozitie de compania noastra in acest domeniu, constau in schimbarea garniturilor uzate sau rupte, schimbarea panelurilor rupte, inlocuire cabluri     de tractiune, inlocuire balamale si role, etc.

Mai oferim si servicii de revizie periodica pentru usi de garaj, pentru cei interesati, cum ar fi: verificarea si gresarea arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, a garniturilor si a rolelor, verificarea prinderilor pe capete, recalibrarea echilibrului usilor, verificarea functionarii motorului, etc. De asemenea, oferim garantie de minim 2 ani pentru orice reparatie realizata cu piesele de schimb achizitionate de la noi, si garantam un timp de interventie de maxim 2 zile lucratoare din momentul solicitarii.

In ceea ce priveste categoria usi de garaj rezidentiale, va anuntam ca oferim o gama foarte variata de modele si culori, potrivita pentru orice tip de locuinta. Panelurile din care sunt construite aceste usi de garaj sunt achizitionate de la firme producatoare cu peste 30 de ani de experienta in domeniu. Ele sunt fabricate in asa fel incat imbinarea lor sa fie perfecta, mai sunt prevazute cu mecanisme de protectie impotriva prinderii degetelor si cu garnituri de etansare care asigura o izolatie perfecta impotriva patrunderii prafului si a apei.

 

In ceea ce priveste panelurile usilor industriale acestea sunt inchise cu capace de otel galvanizat care le maresc rezistenta, iar tratamentul extern aplicat acestui tip de usi ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii. Sunt disponibile in doua dimensiuni de inaltime, 500mm si 610 mm.

Usile de garaj tip rulou comercializate de noi in Bucuresti, pot fi montate atat in interiorul garajului cat si in exterior sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor oferite permite instalarea lor pe orice fel de contructie. Un alt avantaj important este acela ca ele pot fi manevrate atat manual cat si electric. Sistemul electric de manevrare permite ridicarea usilor de garaj printr-o simpla apasare pe un buton. Sistemul electric este prevazut cu un dispozitiv mecanic special care va permite manevrarea manuala in situatia in care curentul electric este oprit.

Ghidajele acestui tip de usi sunt realizate din aluminiu extrudat care este deosebit de rezistent la fortare, facandu-le sigure in cazuri de efractie. La noi, durata medie de utilizare a unei usi tip rulou este de 8-10 ani, minim.

La final mai spunem ca avem produse in portofoliu pentru care oferim si garantii de 10 ani !

Nu trebuie decat sa accesati pagina noastra web de prezentare sau sa ne sunati la telefonul afisat pe site, si unul din specialistii nostri din Bucuresti, va va oferi toate detaliile conditiilor de colaborare.

Nu uitati, nu o sa gasiti in alta parte un raport calitate-pret atat de bun ! Si nici termene de executie atat de mici!

 

LEAVE A COMMENT