Usi de garaj Brasov

preturi usi garaj

Daca aveti nevoie de usi pentru garaj la preturi de invidiat si calitate excelenta puteti apela la noi cu cea mai mare incredere. Cine a facut acest lucru nu a regretat nici un moment.

Partenerii nostri, companiile producatoare ale acestor produse, au o experienta de peste 30 de ani in domeniu, fiind renumiti prin calitatea produsului finit si prin rezistenta lui in timp. Toate produsele comercializate de noi sunt fabricate din componente si materiale de cea mai buna calitate, oferind clientilor nostri garantia rezistentei indiferent de conditiile atmosferice existente.

De ce am fost atat de atenti la calitatea produselor cu care lucram? Pentru ca ne intereseaza sa oferim servicii la standarde europene.

Usi garaj sectionale Brasov

Usi garaj sectionale Brasov

Cine este interesat poate consulta cu incredere pagina noastra de prezentare web unde sunt descrise in detaliu toate tipurile de usi pentru garaj oferite incepand cu usi garaj sectionale, usi garaj tip rulou dar si usi garaj industriale. De asemenea, mai comercializam si instalam automatizari pentru usi sectionale, porti batante, porti culisante si bariere. Toate aceste lucruri noi le oferim la un pret cu 40% mai mic decat cel practicat de companiile competitoare de pe piata, iar serviciile de consultanta la noi sunt complet gratuite.

Orice usa de garaj fabricata de noi este prevazuta cu arcuri tip resort Heavy Duty, garantate pentru 35 000 de cicluri de folosire standard. Panourile folosite la fabricarea   usilor de garaj sectionale au urmatoarele caracteristici: sunt construite in asa fel incat imbinarea lor sa se realizeze perfect iar garniturile de etansare sa asigure o izolatie perfecta impiedicand patrunderea prafului si a apei. De asemenea, aceste panouri sunt prevazute cu sisteme de protectie impotriva prinderii degetelor si se aliniaza normelor de securitate ale C.E. Partile laterale ale panourilor  sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor si contin placi metalice de intarire in zona de fixare a balamalelor. Tratamentul aplicat panelurilor ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii care poate apare in timp, mai ales din cauza conditiilor atmosferice si a variatiilor mari de temperatura.

Tot de la noi mai puteti achizitiona, dupa cum am mai spus la inceputul articolului, si usi pentru garaj tip rulou. Dotarile optionale pentru astfel de usi sunt: centrala cu actionare prin telecomanda pentru deschiderea de la distanta, senzor infrarosu pentru semnalizarea prezentei in zona de actionare a usii si avertizor optic pentru a anunta iesirea din garaj.

Culorile standard pentru acest tip de produs sunt alb, gri, maro inchis si maro iar faptul ca sunt silentioase este un argument in plus. Referitor la timpul de deschidere-inchidere acesta este de aproximativ 10 secunde.

Care sunt atuurile usilor de garaj tip industrial puse la dispozitie clientilor de compania noastra ?

In primul rand gama variata si rezistenta mare in timp. Panourile din care sunt confectionate sunt de 3 tipuri : panouri cu mecanisme de protectie impotriva prinderii degetelor, panouri de tip industrial si panouri vitrate din aluminiu. Usile sunt prevazute cu sisteme de protectie impotriva ruperii arcurilor, sisteme de protectie impotriva ruperii cablurilor, sinele, balamalele si rolele fiind confectionate din otel galvanizat. Acest tip de usi pentru garaj mai este prevazut cu garnituri de etansare pe contur si intre panouri.

Daca v-am facut curiosi, nu ne mai ramane de spus decat un singur lucru: va asteptam la sediul companiei noastre pentru a va da mai multe detalii si pentru a cauta solutia care vi se potriveste cel mai bine! Nu ezitati sa ne contactati!

LEAVE A COMMENT