Usi de garajĀ Arad

Suntem o companie tanara care punem la dispozitia persoanelor si companiilor interesate usi de garaj profesionale de tip rezidential, tip rulou dar si modele industriale la cele mai bune preturi in raport cu calitatea oferita, inca din anul 2004!

Avem peste 2000 de contracte incheiate la data prezenta, atat cu persoane fizice cat si cu firme mari precum Pepsi, IKEA, Castel Film si Meca Constructii, dar si multe, multe altele. De asemenea, va putem asigura ca nu o sa gasiti o oferta mai buna pe piata romaneasca la nivelul de calitate pe care noi il oferim combinat cu o garantie integrala de 10 ani pentru multe tipuri de modele pe care le avem in portofoliu!

De ce usi de garaj de o calitate deosebita?

Usi de garaj Arad

Usi de garaj Arad

Pentru ca ele reprezinta o parte componenta importanta din ansamblul constructiei pe care sunt montate si au o contributie importanta la aspectul estetic al casei sau companiei care le solicita. Daca nu sunt confectionate din materiale de buna calitate si daca nu vor fi rezistente in timp la utilizari zilnice, intemperii atmosferice sau variatii mari de temperatura pot sa apara costuri suplimentare mari in timp si investitia va fi cu mult mai costisitoare.

De asemenea, trebuie sa fie prevazute cu sisteme de protectie fiabile pentru a preveni aparitia accidentelor intamplatoare, pentru a intampina posibilele efractii si trebuie sa asigure un climat optim in interiorul garajului dumneavoastra si o buna aerisire pentru ca noxele sa nu se acumuleze timp indelungat.

De ce suntem cautati zilnic de persoane interesate de usi de garaj sectionale de tip rezidential?

In primul rand pentru ca produsele noastre se monteaza usor, nu necesita mult spatiu si timpul de utilizare este de minim 8-10 ani! Arcurile din dotarea modelelor noastre sunt de foarte buna calitate, rezista la multe cucluri de functionare si sunt procurate de la producatorul italian BFT. Panourile din care sunt fabricate usile de garaj in sine (care sunt marca Kingspan, lider european cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu) sunt bine imbinate, au garnituri foarte bune care impiedica patrunderea apei si a prafului in spatiul destinat garajului, sunt prevazute cu sisteme de siguranta impotriva ruperii arcului sau a cablului de tractiune si asigura o izolatie termica foarte buna impiedicand pierderile mari de caldura in timpul sezonului rece.

Modelele acestui tip de usi de garaj sunt variate si culorile sunt foarte frumoase adaugand cu usurinta un plus de valoare constructiei unde sunt montate.

De ce recomandam cu toata increderea calitatea deosebita a usilor de garaj tip rulou fabricate de noi?

In primul rand pentru ca pot fi montate atat in interiorul dar si in exteriorul garajului dumneavoastra, iar cand spatiul este redus ca dimensiune montarea lor se poate face si pe plafon. Mai pot fi manevrate manual sau electric printr-o simpla apasare pe un buton, timpul de inchidere/deschidere efectiv fiind de doar 10 secunde.

Daca o sa optati pentru un sistem de inchidere electric il putem prevede si cu un sistem de siguranta de actionare manuala pentru a putea manevra usile de garaj chiar si atunci cand alimentarea cu curent electric este intrerupta.

Produsele noastre de acet tip mai pot fi imbunatatite cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (fortata) din exterior si pot fi adaugate si sisteme suplimentare calitative antiefractie facandu-le foarte sigure. Varietatea de culori si modele pe care o puteti descoperi vizitand site-ul companiei noastre, ne permite conceperea de modele aproape pentru orice tip de fatada.

Spre final mai prezentam succint si cateva servicii de service pe care le puteti contracta cu noi, in afara celor oferite pe perioada de garantie si postgarantie daca sunteti interesati de pastrarea unor costuri mici pentru intretinerea locuintei proprii: verificarea si gresarea arcurilor de torsiune, verificarea sinelor si a suruburilor de prindere, a garniturilor si a rolelor de culisare, verificarea prinderilor pe capete, recalibrarea echilibrului usii sau verificarea functionalitatii motorului cu care este prevazuta usa de garaj in sine.

Daca am reusit sa va captam atentia, asteptam sa ne vizitati sediul din localitatea Arad cat mai repede. Nu uitati faptul ca avem o gama foarte variata si frumoasa de modele si timp de executie eficient!

 

LEAVE A COMMENT