Usi de garaj Alba Iulia

12539957_156077708095448_603720296_n

Suntem o companie tanara existenta in piata companiilor producatoare de usi de garaj din Romania inca din anul 2004! Pentru ca in centrul atentiei noastre a existat intotdeauna dorinta de a furniza servicii la standarde europene si de a avea parteneri de contract cat mai multumiti de ceea ce facem, va prezentam pe scurt produsele si serviciile pe care le avem in portofoliu si pe care le oferim cu incredere si persoanelor interesate din orasul Buftea!

Ce fel de usi de garaj fabricam inca de acum 11 ani?

Modelele comercializate de noi sunt urmatoarele: usi de garaj sectionale de tip rezidential, usi de garaj tip rulou pentru orice tip de locuinta si usi de garaj model industrial  care au un raport demn de inviidiat calitate/pret!

De ce suntem contactati zilnic atat de persoane fizice cat si de companii renumite prin exigenta si profesionalism?

Pentru ca in ultimul timp din ce in ce mai multa lume solicita produse de foarte buna calitate de acest gen, pentru ca avem timp de executie mic, modele variate ce pot fi adaptate oricarui tip de locuinta sau constructie industriala, culori variate si frumoase pentru un aspect elegant si atragator al fatadei constructiei pe care sunt montate, dar si pentru servicii de reparatii si service  prompte si profesionale.

Produsele fabricate de noi mai ofera siguranta in plus locuintei pe care o detineti si prin sistemele de securitate eficiente incorporate. Acestea pot fi sisteme profesionale de protectie impotriva efractiei, sisteme de siguranta impotriva ruperii arcurilor de torsiune aflate in dotarea usilor sau impotriva ruperii cablului de tractiune dar si sistemele de protectie impotriva prinderii degetelor.

Panourile din care sunt fabricate usile noastre de garaj sunt de tip Kingspan (lider European in acest domeniu cu o experienta de peste 30 de ani in piata de profil) si mai contin diferite tipuri de garnituri care ofera o buna izolatie ce impiedica patrunderea prafului si a apei in spatiul destinat garajului, constructia pe care sunt montate fiind ferita de deteriorari cauzate de umiditate. Tot aceste panouri au mai fost supuse unor tratamente chimice serioase care au avut drept scop cresterea rezistentei la variatii mari de temperatura si la fenomene de coroziune si mai au si un coefficient bun de izolare termica pentru anotimpul rece.

 

Fie ca sunt usi de tip rezidential, usi de garaj de tip rulou sau modele industriale, produsele noastre pot fi actionate atat manual cat si electric printr-o simpla apasare de la distanta pe un buton. Timpul de inchidere/deschidere este de doar 10 secunde iar daca o sa optati pentru sistemul electric, va putem adauga si un sistem manual suplimentar de manevrare pentru situatia in care este oprita alimentarea cu curent electric.

Modelele industriale pot fi prevazute cu ferestre care au in componenta geamuri din material acrylic, groase de 2-3 mm ce ofera o luminozitate buna garajului prin facilitarea patrunderii luminii naturale. Mai pot fi dotate cu usi pietonale incorporate care vor reduce consumul de energie termica,  intrarea in garaj fiind posibila fara deschiderea intregii usi in sine. Astfel, se poate obtine si un timp mai mare de utilizare prin diminuarea uzurii lor.

Usi de garaj Alba Iulia

Usi de garaj Alba Iulia

Cu privire la serviciile de reparatii oferite de noi acestea sunt variate si au un termen de garantie de 2 ani daca piesele inlocuite sunt de provenienta proprie! Va oferim in continuare cateva exemple de astfel de servicii: schimbarea garniturilor uzate sau rupte, a panourilor defecte, schimbare arcuri tip resort rupte, inlocuire cabluri de tractiune, inlocuire balamale si role sau inlocuire sistem de operare automat sau manual de actionare, etc.

Daca mai aveti nevoie de informatii suplimentare care va pot ajuta sa luati o decizie pentru realizarea unei astfel de investitii, va rog sa nu stati prea mult pe ganduri si sa cautati numarul nostru de telefon si adresa companiei pe site-ul de prezentare de pe internet. Ne vom bucura foarte mult daca produsele noastre vor fi solutii utile pentru locuinta sau compania dumneavoastra!

LEAVE A COMMENT