Usi de garaj sectionale industriale

Usi de garaj sectionale industriale pentru constructii moderne comerciale si industriale

 

Usi de garaj sectionale industriale

Usi de garaj sectionale industriale

Usile de garaj sectionale au devenit indispensabile in ziua de azi atat pentru clientii persoane fizice, care doresc tot ce este mai bun pentru locuinta lor, cat si pentru persoanele juridice ce pun mare accent pe crearea unui maxim de confort si siguranta pentru angajati si clienti. De aceea, compania XPT DOORS vine in sprijinul oricarei persoane care isi doreste sa achizitioneze usi de garaj sectionale industriale de cea mai buna calitate, corespunzand normelor europene in domeniu.

 

Usi de garaj sectionale industriale – solutia ideala pentru inchiderea spatiilor industriale

 

            Usile de garaj sectionale pot fi de doua tipuri, in functie de scopul pentru care servesc – rezidentiale si industriale. Usile de garaj sectionale industriale sunt special proiectate pentru ca dvs. sa economisiti spatiu si pentru a se integra in orice cladire comerciala si industriala, oferind o inchidere rapida, silentioasa, si etansa. Usile de garaj sectionale industriale pot fi actionate, la fel ca si cele rezidentiale, manual cu ajutorul unui maner, ori automat, prin apasarea unui singur buton al telecomenzii. Usile de garaj sectionale industriale, atunci cand sunt deschise, gliseaza sub acoperis, astfel incat lasa liber spatiul din jur. Cu alte cuvinte, faceti economie de spatiu dar si de timp pe care in pierdeti ori de cate ori sunteti nevoit sa deschideti sau sa inchideti usa garajului.

Visati de foarte mult timp sa faceti o investitie buna pentru afacerea dvs. si sa cumparati o usa de garaj sectionala industriala silentioasa, excelenta izolatoare termic si fonic, care sa nu va faca probleme atunci cand o deschideti sau o inchideti, si nici sa nu trebuiasca sa depuneti prea mult efort pentru aceste actiuni? De acum aveti posibilitatea de a gasi asemenea produse la preturi competitive, numai in oferta companiei XPT DOORS. Accesand site-ul de prezentare al firmei, veti gasi informatii pretioase despre usile de garaj sectionale industriale, pentru a va face o parere de ansamblu si pentru a va decide daca se merita sa faceti o asemenea achizitie.

Panourile usilor de garaj sectionale industriale au protectie impotriva prinderii degetelor, conform normelor de securitate impuse de CE, si sunt astfel construite pentru a se imbina perfect. Cu alte cuvinte, niciun firicel de praf nu va intra atata timp cat usa de garaj sectionala industriala este inchisa, aceasta fiind prevazuta cu garnituri de etansare ce izoleaza perfect. Panourile usilor de garaj sectionale industriale sunt realizate din cel mai bun material de la momentul actual, otelul galvanizat, fiind izolate cu poliuretan si prevazute cu folie de protectie pentru a proteja usa de zgarieturi.

 

Tipuri de usi de garaj sectionale industriale propuse de firma XPT DOORS

 

XPT DOORS comercializeaza si monteaza usi de garaj sectionale industriale rapide, perfecte pentru a delimita anumite spatii de depozitare din comert sau industrie. In oferta XPT DOORS.ro veti gasi usi de garaj sectionale rapide Speed Roll, Easy Roll, Speed Pack sau Giga Pack, in functie de necesitatile si exigentele dvs. Usile de garaj sectionale industriale sunt perfecte pentru a fi folosite atat la interior cat si la exterior, sunt disponibile in culori, modele si dimensiuni diverse si sunt prevazute cu functii de autofranare, de deblocare rapida pentru utilizarea manuala in caz de nevoie, dotate cu unitati de control multifunctionale sau afisaje cu cristale lichide. Nu ratati oferta de usi de garaj sectionale industriale ieftine, moderne si calitative de la XPT DOORS!

 Cerere de oferta