Oferta usi de garaj rulou pret
12539957_156077708095448_603720296_n
Va aflati in cautarea unei schimbari? De ce nu incepeti cu usa de la garaj? Astfel, XPT doors se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi o gama cat se poate de variata de usi de garaj rulou pret, servicii de calitate , consiliere si eficienta prin timpul de livrare foarte rapid. Compania XPT doors vine pe piata cu oferte imbatabile, oferind clientilor produse de cea mai buna calitate, la preturi cu pana la 40% mai mici decat competitia, tocmai pentru ca usile de garaj nu reprezinta un produs complementar, ci specializarea acestei companii.
Daca va aflati in cautarea unei usi de garaj rulou pret, ati ajuns unde trebuia! Intrucat relatia cu clientii nostri este foarte importanta pentru noi, va punem la dispozitie cele mai bune servicii de consiliere in alegerea produsului dorit, alaturi de informatiile si detaliile tehnice, dar si de o mare varietate de produse de calitate, pentru a acoperi toate gusturile si necesitatile dumneavoastra. Printre acestea, la XPT doors veti gasi usi de garaj sectionale, usi de garaj de tip rulou, dar si usi de garaj industriale.
Va doriti sa achizitionati o usa de garaj de tip sectional? Nimic mai simplu. XPT doors va ofera un produs complet, cu un design elegant pentru locuinta dumneavoastra si de o calitate ce va ofera tot comfortul. Acestea au incorporate sisteme de protectie impotriva prinderii degetelor, asigura izolatia si sunt dotate cu garnituri din cauciuc siliconat, pentru a asigura rezistenta in timp. Daca sunteti interesat de usi de garaj rulou pret, trebuie sa stiti ca usile de garaj de tip sectional pot fi dotate atat cu usi pietonale, cat si cu ferestre, pentru un efect estetic deosebit. Vitrarea se realizeaza prin utilizarea unor geamuri duble din plexiglas. Dumneavoastra veti putea alege intre o vitrare simpla sau cu ornamente, precum si intre ramele albe sau negre.

usi de garaj rulou pret

usi de garaj rulou pret

De asemenea, in cautarea unei usi de garaj rulou pret, va puteti opri si asupra usilor de garaj industriale XPT doors, construite cu o imbinare perfecta, ce asigura o buna izolatie si o rezistenta ridicata impotriva coroziunii. Acestea pot fi accesorizate cu ferestre rectangulare sau ovale, fabricate dintr-un material plastic negru. Aveti posibilitatea de a alege usi de garaj geamuri pret dotate cu panouri vitrate, care ofera un aspect placut si permit patrunderea luminii.
In cazul usilor de garaj de tip rulou, acestea sunt caracterizate de eficienta si fiabilitate, existand posibilitatea de a fi manevrate atat electric, cat si manual. Clientii nostri pot alege dintr-o gama larga de culori, iar usa de garaj poate fi, la cerere, realizata cu un intrerupator cu cheie sau cu telecomanda. In ceea ce priveste usi de garaj rulou pret, XPT doors va pune la dispozitie si doua profile optionale, profilul de aluminiu dotat cu ochiuri de plexiglas, si profilul de aluminiu care dispune de fante de aerisire.
Va asteptam la XPT doors pentru a alege dintr-o gama variata de produse, caracterizate de cel mai bun raport calitate-pret si pentru a beneficia de serviciile noastre de consiliere in vederea satisfacerii dorintelor si necesitatilor dumneavoastra!
Pe site-ul nostru, www.xpt.ro , va punem la dispozitie cele mai bune oferte si pachete, create special pentru dumneavoastra. Va asteptam!

LEAVE A COMMENT